Sunday, September 2, 2012

Project Lucifer Σχέδιο Αναφλέξεως του Κρόνου σε Ήλιο !


Project Lucifer Σχέδιο Αναφλέξεως του Κρόνου σε Ήλιο !
Ένα από τα πλέον δραματικά γεγονότα στο βιβλίο του Arthur C. Clarke Odyssey Two 2010, έχει να κάνει με τον πλανήτη Δία και τον παράξενο εξωγήινο μονόλιθου περιστρέφεται γύρω από τον Δία και κατά κάποιον τρόπο κλωνοποιείται δισεκατομμύρια φορές.


Προφανώς χρησιμοποιώντας ύλη από τον Δία, συμπυκνώνοντας τον αέριο γίγαντα, σε μία μικρή, πυκνή υπέρθερμη μάζα, έως ότου ξαφνικά επιτυγχάνεται πυρηνική σύντηξη. Έτσι ο Δίας εκπληρώνει την μοίρα του, που του αρνήθηκε η φύση, εφόσον κάποιοι αστρονόμοι τον έχουν ονομάσει «αποτυχημένο άστρο».

Το νέο αστέρι φέρνει ζωή στην πλειάδα των δορυφόρων του που μοιάζουν στην Γή. Σχηματίζοντας ένα ηλιακό σύστημα, μέσα σε ένα ηλιακό σύστημα. Οι άνθρωποι τον ονομάζουν Εωσφόρο, και αποκτούν δύο ήλιους στον ουρανό τους.

Πολλοί το θεωρούν επιστημονική φαντασία. Υπάρχουν αρκετοί φυσικοί λόγοι, του γιατί δεν μπορεί να μετατραπεί ο πλανήτης Δίας σε ήλιο. Μερικούς μάλιστα από αυτούς τους λόγους, τους αναπτύσσουν κάποιοι χαρακτήρες του έργου του Clark καθώς παρακολουθούν το γεγονός δύσπιστα.

Πάντως ένα αριθμός συνομωσιολόγων πιστεύει, ότι όχι μόνον είναι δυνατόν, αλλά ότι είναι ένα πραγματικό σχέδιο της NASA. Ο Arthur C. Clarke† θεωρείται το φερέφωνο, η μέλος της Jason Society.

Μια παλιά ιστορία: Επιπλέον αυτό που ονομάζουν «The Lucifer Project» έχει ήδη επιχειρηθεί. Το 2003 όταν επιχείρησαν να αναφλέξουν τον Δία με το δίδυμο σκάφος Galileo. Η NASA (= Never A Straight Answer) εκτόξευσε τα εξερευνητικά διαστημόπλοια Galileo και Cassini, τα εφοδίασε με πάρα πολλά κιλά Πλουτώνιο 238 το καθένα, σε συσκευασία πυρηνικού όπλου, άκουσον – άκουσον για να δίνουν ρεύμα στο σκάφος. Ενώ μερικά γραμμάρια αρκούν.

Τον Galileo τον ρίξανε, στον Δια στις 21 Σεπτεμβρίου 2003. Το πυρηνικό φορτίο έπαιζε τον ρόλο του καψουλιού, στην προσπάθεια αναφλέξεως του Δια σε Ήλιο.

Σε ένα μήνα περίπου που χρειάστηκε για να κατέβει το σκάφος σε αρκετό βάθος στην ατμόσφαιρα του πλανήτη Δία, ώστε να αναπτυχτεί η κατάλληλη εκρηκτική συμπίεση, έγινε η πυρηνική έκρηξη. Απίστευτη ροή νετρονίων, μια μαύρη κηλίδα και το πείραμα απέτυχε, λόγω της μάζας του Δία

Νότιος Πόλος του Κρόνου: Μέρος των παρακάτω στοιχείων είναι αγνώστου συγγραφέα. Εμφανίστηκε στον ιστότοπο του Kent Steadman† στις 12/11/2006. Επίσης σε σχόλια του J.C. Goliathan.

[[Έχω προτείνει ότι το Cassini θα το ρίξουν σε πολική περιοχή του Κρόνου. Τώρα πιστεύω ότι θα το ρίξουν στον Νότιο Πόλο, καθόσον αυτό του επιτρέπει να αγνοήσει τις καταιγίδες, τα σύννεφα και τις τεράστιες πιέσεις. Στην πραγματικότητα ο Νότιος Πόλος αποτελεί την είσοδο στο εσωτερικό του πλανήτη, όπως φαίνεται στην φωτογραφία πάνω.]]

Σημείωση. Πάλι εκπλήσσεστε; Οι αέριοι γίγαντες (με διαφορετικό τρόπο), όπως και οι νορμάλ πλανήτες είναι κούφιοι! Αυτό είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. Διαβάστε το βιβλίο του Παντελή Γιαννουλάκη ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ!

[[Στην πραγματικότητα ο Νότιος Πόλος μπορεί να είναι μια είσοδος για το κέντρο του πλανήτη Κρόνου, όπου το Πλουτώνιο θα εκραγεί με το μέγιστο αποτέλεσμα.

Non est ad astra mollis e terries via.—There is no easy way from the earth to the stars. Seneca

Αυτό είναι ένα ντοκουμέντο και μια μελέτη, για το εφικτό της δημιουργίας μιας βιώσιμης αντίδρασης σύντηξης στον Κρόνο. Θα προκληθεί από μια σημαντική ποσότητα Plutonium-238, που θα εισαχθεί βαθιά μέσα στην ατμόσφαιρα του Κρόνου.

Ένας Κρόνος που θα γινόταν Ήλιος θα ήταν το κλειδί για την δημιουργία μιας περιοχής κατοικούμενης από ανθρώπους στον δορυφόρο Τιτάνα.

Αυτή η αναφορά είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας στο θέμα από το 2002. Δεν θα ήμουν τόσο βέβαιος στους ισχυρισμούς μου εάν δεν υπήρχαν οι έρευνες κλειδιά των Jacco van der Worp ενός Ολλανδού φυσικού, και του πρώην συμβούλου της NASA, Richard C. Hoagland.

Είμαι σίγουρος ότι θα κατηγορηθώ για κινδυνολόγος, αλλά πιστεύω ότι οι αποδείξεις που παρουσιάζονται εδώ δείχνουν μια τουλάχιστον ύποπτη δραστηριότητα όσον αφορά τις αποστολές Galileo και Cassini της NASA.

"Exotic Titan, Saturn's largest moon, like an early earth frozen in time"

Υπάρχουν ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο, οι οποίοι με ατελείωτη φαντασία και δημιουργικότητα σε συνδυασμό με τεράστιους πόρους και υψηλή τεχνολογία παίζουν το «θεό» και πειραματίζονται μυστικά αλλάζοντας την κατασκευή του Ηλιακού μας συστήματος.]]

Σημείωση. Αυτοί οι «άνθρωποι» είναι οι γνωστοί μας «φίλοι» οι Επικυρίαρχοι ! Είναι ενδιαφέρον ότι η NASA στην σελίδα της για τον Δια, http://history.nasa.gov/SP-349/ch1.htm, υπάρχει η ακόλουθη επιγραφή : «He (Marduk – the Creator) founded the station of Nibir (Jupiter) to determine their bounds.»

[[Δεν υπάρχουν και πολλά σχέδια μεγαλύτερα, από ότι η τεχνητή δημιουργία ενός Ήλιου στην αυλή του σπιτιού μας. Στην αρχή σκέφτηκα να αποκρύψω ότι ήξερα ώστε το σχέδιο να προχωρήσει με πλήρη επιτυχία. Στο τέλος η συνείδηση μου επικράτησε γιατί ήξερα το πόσο επικίνδυνο θα ήταν για την Γη ένα τέτοιο σχέδιο.

Πρώτα σκόνταψα πάνω στην πραγματικότητα αυτού του σχεδίου όταν διάβασα ένα περίφημο συνωμοσιολογικό βιβλίο με τίτλο "Behold A Pale Horse" του William Cooper, πρώην U.S. Naval Security Briefing Team member.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που διάβασαν τις δύο παραγράφους που αναφέρεται στην δημιουργία Ήλιου με βόμβα Πλουτωνίου, το απέρριψαν! Αλλά αυτή η ιδέα καρφώθηκε στο μυαλό μου και με αιχμαλώτισε. Συνέχισα να ρωτάω τον εαυτό μου, «Γιατί να το απορρίψω;»

Με προχωρημένη γνώση και τεχνολογία, μπορούσα να καταλάβω το πώς κάποια μεγάλα μυαλά θα μπορούσαν να αρχίσουν να σκέφτονται πράγματα που κάποτε ήταν απίθανα.

Όσο περισσότερα έλεγχα τα γεγονότα τόσο περισσότερο πειθόμουν ότι ο Cooper δεν το έβγαλε από το μυαλό του. Πολλές συμπτώσεις από αυτά που είχε προβλέψει άρχισαν να εμφανίζονται, ώστε να αποκλείουν ότι αυτά που έγραφε ήταν παραμύθι βγαλμένο από το μυαλό του.

Δεν μπορούσα να παραμείνω σιωπηλός πλέον για το σχέδιο, παρά την μεγάλη εκτίμηση μου για την επιστήμη του βαθέως διαστήματος. Παρά την παραδοξότητα του να συμβεί το γεγονός, ένοιωσα υποχρεωμένος να προειδοποιήσω το κοινό για τον σίγουρο κίνδυνο της ύλης που θα εκτοξευθεί κατά την γέννηση ενός άστρου.

Επίσης υπάρχει πολύ τελετουργικός συμβολισμός ως προς το timing του γεγονότος. Αυτός ο συμβολισμός έχει ισχυρούς δεσμούς με τον Ελευθεροτεκτονισμό (παλιό και νέο). Ζητώ από τους αναγνώστες να σκεφτούν το εξής σενάριο.

Ας υποθέσουμε ότι μια χούφτα από τους μεγαλύτερους επιστήμονες του κόσμου προσλαμβάνονταν και πληρωνόντουσαν με πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά από μια οργάνωση με τεράστιο πλούτο. Επίσης ότι τους ζητούσαν να λύσουν ένα σχεδόν αδύνατο επιστημονικό πρόβλημα και τους επέτρεπαν να εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για χρόνια η και δεκαετίες.

Νομίζετε ότι θα είχαν πιθανότητες να το λύσουν; Υποθέτοντας ότι θα είχαν στα χέρια τους τις τελευταίες μυστικές τεχνολογίες και τους επέτρεπαν να εργαστούν με μυστικότητα; Η δική μου απάντηση είναι ΝΑΙ. Πιστεύω ότι θα είχαν μια καλή πιθανότητα. Κάποιος πρέπει να γνωρίζει την ιστορία του "Manhattan Project" για να το καταλάβει.

Η λογική του Προγράμματος Εωσφόρος εκτός από την ακραία συγκίνηση να δημιουργήσει κανείς κάτι τόσο εκπληκτικό, εάν όχι απαίσιου σκοπού, θα μπορούσε να είναι το σπάσιμο των δεσμών της Γης, ώστε να δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες για ταξίδια στο Ηλιακό μας σύστημα.

Για παράδειγμα θα μπορούσαν οι άνθρωποι να ζήσουν μια μέρα στον Τιτάνα; Ίσως, αλλά πως θα τον θερμάνουμε; Παίζουμε λοιπόν τον ρόλο του Δημιουργού και χρησιμοποιούμε μιας τεραστίας διαστάσεως Γεωμορφοποίηση του Ηλιακού μας συστήματος. Κάνουμε τον Κρόνο ένα μικρό άστρο που τροφοδοτεί τον Τιτάνα με το φως και την θερμότητα που χρειάζεται για να ξυπνήσει.

Μετατρέποντας έναν αεριώδη γίγαντα, όπως ο Κρόνος σε άστρο είναι η ουσία του "Lucifer Project."

"Alea iacta est".—The die has been cast. Caesar

Το διαστημόπλοιο Cassini ακόμα τριγυρνά τον Κρόνο, ενώ ήταν να το στείλουν στον Κρόνο τον Ιούλιο του 2008, πήρε παράταση χάρις σε μια νέα αποστολή. Το Cassini παίρνει την ενέργεια του για να δουλέψει από δύο πηγές. Το προωθητικό υλικό για την διόρθωση της τροχιάς του και την κύρια πηγή του ρεύματος που τροφοδοτεί τα όργανα.

Το ρεύμα παράγεται από το 238Pu, η Plutonium-238. Είναι ένα γνωστό ραδιοϊσότοπο, που θερμαίνεται το ίδιο από την ραδιενεργή διάσπαση του. Η θερμότητα μετατρέπεται σε ηλεκτρισμό από ένα θερμοηλεκτρικό μετατροπέα.

Όταν εκτοξεύτηκε είχε 72lbs καύσιμο διοξειδίου του Plutonium-238 μέσα σε 216 κυλινδρικά σφαιρίδια διαμέτρου 1 ίντσα επί 1-1/2 ίντσες. Κάθε κυλινδρικό σφαιρίδιο έχει περίπου 1/3 της λίμπρας καύσιμο διοξειδίου του Πλουτωνίου, το οποίο το περισσότερο είναι Πλουτώνιο 238 και ένα μικρό ποσό οξυγόνου. Επιπλέον υπάρχουν κάποιες μικρές ποσότητες 238Pu για περιοχές που χρειάζονται θέρμανση. Τα κυλινδρικά σφαιρίδια διαιρούνται σε τρία γκρούπ των 72, κάθε γκρούπ έχει ένα RTG (Radioisotope Thermo-electric Generator). Θερμοηλεκτρική Γεννήτρια Ισοτό πων.

Η NASA έριξε το πανομοιότυπο σκάφος Galileo στην ατμόσφαιρα του πλανήτη Δία, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα μια έκρηξη όσο είναι το μέγεθος της Γης. Το έριξε κοντά στον Ισημερινό του Δια και αυτό παρατηρήθηκε από πολλούς.

Το φωτογράφισε ο Βέλγος Olivier Meeckers στις 19 Οκτωβρίου του 2003 ! Ο ιστότοπος Space.com έγραψε άρθρο με τίτλο "Mystery Spot on Jupiter Baffles Astronomers." Το Galileo εισήλθε στην ατμόσφαιρα κοντά στον ισημερινό του Δία, πολύ κοντά εκεί που αργότερα εμφανίστηκε η «μυστηριώδης κηλίδα».

Είναι πιθανόν εάν η έκρηξη ήταν μεγαλύτερη, η βαθύτερη, ο Δίας να είχε αναφλεγεί. Το αποτέλεσμα παραμένει ότι μία μαύρη κηλίδα εμφανίστηκε 28 μέρες αργότερα στο σημείο που βυθίστηκε το Galileo. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε, ότι είναι πολύ σπάνιο για κομήτη ή μετεωρίτη, να χτυπήσει τον Δία στον Ισημερινό. Οπότε είναι μια περίπτωση που απορρίπτεται.]]

Σημείωση: Η ροή των νετρονίων στον Δία, αυξήθηκε πάρα πολύ. Χρειάστηκαν 28 μέρες βυθίσεως του Galileo, στην ατμόσφαιρα του Δία, ώστε η πίεση να γίνει εκρηκτική και να σκάσει το καψούλι του Πλουτωνίου. Ενδιαφέρον για να δουμε …

[[Ο Κρόνος, όπως ο Δίας και ο Ήλιος μας, αποτελείται κυρίως από υδρογόνο και ήλιο, σε διάφορες μορφές, αέρια, υγρή και μεταλλική. Ο εσωτερικός πυρήνας μπορεί να αποτελείται από κάποιο υλικό βραχώδες. Η μέση πυκνότητα του Κρόνου είναι 0,7gr/cm3 (το νερό έχει πυκνότητα 1 !), αλλά η πίεση στην ατμόσφαιρα και κάτω από αυτήν είναι πολύ έντονη. Εκτιμάται ότι προς τον πυρήνα του, η πέση, μπορεί να είναι εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη αυτής της γήινης στο επίπεδο της θαλάσσης.

Η ατμόσφαιρα του συνίσταται από 97% Υδρογόνο και 3% Ήλιο σε όγκο και περίπου 80/20 αναλογία στην μάζα. Εάν ο Κρόνος είχε 200 φορές μεγαλύτερη μάζα θα είχε εξελιχθεί σε άστρο μάλλον παρά σε πλανήτη. Το ηλιακό μας σύστημα θα ήταν ένα διπλό αστρικό σύστημα (πιο εύκολο θα ήταν με τον Δία). Εκτός από το Υδρογόνο και το Ήλιο, ανιχνεύονται στην ατμόσφαιρα του και μικρά ποσά μεθανίου, αμμωνίας, ατμών νερού και διάφοροι υδρογονάνθρακες.

Ο Κρόνος έχει παρεμφερή σύσταση με τον Ήλιο, όμως η θερμοκρασία του πυρήνα του είναι πολύ χαμηλή για να ενεργοποιήσει μια πυρηνική σύντηξη. Πιστεύω ότι αναζήτησαν και βρήκαν την μαγική σκανδάλη.

Η Σκανδάλη

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Ο κομήτης Shoemaker-Levy 9 (SL-9) προκάλεσε τεράστιες εκρήξεις, αλλά δεν υπήρχε κοντά σχάσιμο υλικό για να προκαλέσει μια πυρηνική έκρηξη. Αν και οι θερμοκρασίες φτάσανε τους 7.000 Κελσίου δεν αρκούσαν για να προκαλέσουν μια πυρηνική σύντηξη.

Οι κύλινδροι με το Πλουτώνιο του RTG του Cassini μπορεί να λειτουργήσουν σαν μια «σκανδάλη» συντήξεως που μπορεί να αυτοσυντηρηθεί. Στην ουσία ένας αέριος γίγαντας μπορεί να γίνει άστρο με αυτόν τον τρόπο. Σε μια αναφορά τον Σεπτέμβριο του 2003 από τον Ολλανδό φυσικό Jacco van der Worp με τίτλο "Could NASA Use Galileo to Create a Jovian Nagasaki", υποστηρίζει τα ίδια, όσον αφορά το πλουτώνιο του Galileo στον Δία. "Θεωρητικά η αντίδραση χιονοστιβάδας των κυλίνδρων Pu-238 στον Galileo μπορεί να προκαλέσει μια πυρηνική έκρηξη ενδορήξεως."

Όπλο Ενδορήξεως : Ένα όπλο στο οποίο η κρίσιμη μάζα είναι λιγότερη από αυτή που απαιτείται σε κανονική πίεση, ΕΑΝ η μάζα του ξαφνικά ελαττωθεί από συμπίεση, ώστε να γίνει υπερκρίσιμη τότε παράγεται πυρηνική έκρηξη !

Ο Tom Van Flandern στην μελέτη του "Planetary Explosion Mechanisms" δηλώνει τα ακόλουθα.

Όντως οι αλυσιδωτές αντιδράσεις πυρηνικής συντήξεως μπορούν να παραγάγουν την θερμοκρασία αναφλέξεως για να αρχίσουν οι θερμοπυρηνικές αντιδράσεις στα άστρα. Ενώ το 238Pu είναι σχάσιμο, έχει διαφημιστεί ότι δεν είναι. Με άλλα λόγια ότι μπορεί να προκαλέσει μια αντίδραση η οποία είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Αλλά ένα τεστ το 1962 απέδειξε ότι το (Pu-238 and Pu-240) που προέρχεται από αντιδραστήρα είναι σχάσιμο.

«Το Υπουργείο Ενέργειας δίνει επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την υπόγεια πυρηνική δοκιμή στην Νεβάδα, όπου χρησιμοποιήθηκε πλουτώνιο προερχόμενο από αντιδραστήρα σαν το πυρηνικό εκρηκτικό. Ειδικότερα Pu-239 που έδωσε έκρηξη ίση με 20 κιλοτόνους.» Το γεγονός αποχαρακτηρίστηκε το 1977.

Επιπροσθέτως, μια μελέτη που διεξήχθη μερικώς από τον Richard L. Garwin, ένα πρώην μέλος του JASON Group, σημείωσε ότι όλα τα ισότοπα πλουτωνίου, ακόμη και το Pu-238 με καθαρότητα 80%, πρέπει να θεωρούνται υλικά κατάλληλα για την κατασκευή πυρηνικής βόμβας.

Ήδη έχει αποδειχθεί ότι μια πυρηνική αντίδραση σχάσεως είναι αρκετή για να δημιουργήσει μια αντίδραση συντήξεως (π.χ. η βόμβα Υδρογόνου). Μια αντίδραση σχάσεως δημιουργεί αρκετά υψηλές θερμοκρασίες (περίπου 35 εκατομμύρια βαθμούς Kelvin) για να φτάσει στο κρίσιμο σημείο της δημιουργίας μιας αντιδράσεως συντήξεως. Πάντως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα συμβεί μια αντίδραση συντήξεως. Τα σωστά στοιχεία (διάφορα ισότοπα του Υδρογόνου) πρέπει να είναι παρόντα η να έχουν δημιουργηθεί.

Ξέρουμε ότι ο Κρόνος αποτελείται κυρίως από τα ίδια στοιχεία όπως ο Ήλιος, υδρογόνο και ήλιο, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι ότι οι αναφερόμενες πυρηνικές αντιδράσεις θα λειτουργήσουν στον Κρόνο όπως στην Γη. Πάντως η συμβατική σκέψη λέει ότι το Δευτέριο και το Τρίτιο (ισότοπα του Υδρογόνου) αρκούν για σύντηξη. Αμφότερα υπάρχουν βαθειά μέσα στον Κρόνο. Αυτό που είναι σημαντικό να θυμόμαστε είναι οι τρομακτικές πιέσεις μέσα στον Κρόνο όταν μιλάμε για ενδόρηξη.

Ξέρουμε ότι η ενδόρηξη μπορεί να συμβεί στους κυλίνδρους πυρηνικού καυσίμου σε κάποιο χρονικό σημείο μετά την πτώση στην ατμόσφαιρα του Κρόνου. Εάν η τελική ενδόρηξη συμβεί αρκετά γρήγορα, μπορεί να μιμηθεί μια ενδόρηξη που προέρχεται από έκρηξη, η μέθοδος χρησιμοποιείται σε μια πυρηνική βόμβα πλουτωνίου.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα υπάρχει η εικόνα της εκρήξεως του πλουτωνίου του Galileo στον Δία. Σε μια ανάλυση του Richard C. Hoagland "Did NASA Accidentally 'Nuke' Jupiter?" δήλωσε : "It is this unique, dark 'carbon' signature – appearing as a dark black 'splotch' in the highest levels of the Jovian cloud belts which has given this entire, incredible scenario away"

Το Cassini κουβαλά 1,5 φορά περισσότερο διοξείδιο του πλουτωνίου (72lbs, 32,7kg) από ότι κουβάλαγε το Galileo (48lbs, 21,7Kg) και η μάζα του Κρόνου είναι μικρότερη κατά 30% από την μάζα του Δία. Τα σφαιρίδια πλουτωνίου είναι προστατευμένα από μη αναμενόμενες πιέσεις (όχι βέβαια τις ατμοσφαιρικές πιέσεις του Κρόνου).

Το επάνω στρώμα της ατμόσφαιρας είναι αέριο υδρογόνο και ήλιο για περίπου για 805 χιλιόμετρα, και ακολουθεί μια υγρή πλέον μορφή τους και παρακάτω στο ήμισυ της ακτίνας με μια μεταλλική μορφή τους (έτσι εικάζεται).

Το Cassini θα περάσει από το ½ του bar σε 5 bars σε μερικά δευτερόλεπτα από την είσοδο του στον Κρόνο και μετά θα εκραγεί και θα καεί, όπου στο σημείο αυτό τα RTG's που περιέχουν τους κυλίνδρους πλουτωνίου, θα συνεχίσουν.

Τελικά το περίβλημα των RTG's θα διαλυθεί αλλά τα σφαιρίδια πλουτωνίου θα συνεχίσουν, καθώς έχουν την δική τους θερμική ασπίδα ιριδίου και γραφίτη.

Θα αρχίσουν να επιβραδύνουν δραματικά καθώς συναντούν την πιο πυκνή ατμόσφαιρα. Απαιτούνται αρκετές μέρες έως ότου τα σφαιρίδια φθάσουν στο σημείο όπου θα πάθουν ενδόρηξη. Το μόνο που χρειάζεται, για σχάση από ενδόρηξη είναι η γρήγορη κατάρρευση ενός από τα κελύφη γραφίτου/ιριδίου να γίνει αρκετά γρήγορα.

Μια και υπάρχουν 216 χωριστοί κύλινδροι, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί μια σωστή ενδόρηξη, αυτό θα λειτουργήσει σαν καταλύτης για τα άλλα βομβαρδίζοντας τα με νετρόνια, καθώς όλοι οι κύλινδροι θα παραμείνουν σε απόσταση δεκάδων μιλίων το ένα από το άλλο. Κάθε κύλινδρος θα φτάσει στην πίεση που απαιτείται μέσα στην ατμόσφαιρα του Κρόνου ώστε να γίνει κρίσιμη η κατάσταση του, εάν δεν χαθούν έως τότε.

Θα ταξιδέψουν βαθειά μέσα στον Κρόνο, πολύ περισσότερο από το υπόλοιπο σκάφος γιατι είναι σχεδιασμένα να αντέχουν υπερβολική πίεση και θερμοκρασία. Σχεδιαστήκαν έτσι για να αντέξουν σε περίπτωση ατυχήματος όταν εκτοξεύτηκαν από την Γη, μήπως τυχόν έπεφταν στην ατμόσφαιρα της Γης. Άλλωστε το Cassini έκανε δύο περιστροφές γύρω από την Γη για να αποκτήσει επιτάχυνση, κάτι σαν την σφύρα δηλαδή.

Κάποια μέλη των διαφόρων υπηρεσιών που ανακατεύθηκαν με το Galileo και το Cassini είχαν υπ όψιν τους την ανάφλεξη του πλουτωνίου και ήλπιζαν μυστικά να συμβεί. Ο William Cooper, (former United States Naval Intelligence briefing member in the early 70's) δήλωσε ότι μια ομάδα της ελίτ γνωστή ως "JASON Group", εργάζονταν full time για να κάνουν τον Δία, ένα μικρό Ήλιο. Η ομάδα "JASON Group" αποτελείται από τα καλύτερα επιστημονικά μυαλά του κόσμου. Ο Richard L. Garwin που αναφέραμε νωρίτερα αναφέρει ότι η ομάδα πράγματι υφίσταται.

Ο Κρόνος είναι πιο εύκολος και ρεαλιστικός στόχος. Σκοπός η Γαιωμορφοποίηση των δορυφόρων του. Σε περίπτωση που γίνει αυτό η Γη θα λαμβάνει μικρή ποσότητα θερμότητας. Η φωτεινότητα του θα είναι εκατοντάδες φορές η σημερινή.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η Γή θα δεχτεί ένα άσχημο ντους, από καυτό υδρογόνο μερικές εβδομάδες αργότερα !

Συνοπτικά, οι περισσότεροι κύλινδροι θα επιβιώσουν την πρόσκρουση στην ανώτερη ατμόσφαιρα του Κρόνου. Έχουν δοκιμαστεί σε στιγμιαία πίεση 19.600PSI !

Η έκρηξη θα δημιουργήσει θερμοκρασία 100.000.000 βαθμών Κ !!!!! Ακόμη και το εσωτερικό του Ήλιου δεν είναι τόσο θερμό, 30.000.000 Κ. Είναι λοιπόν πολύ πάνω από το όριο για να αρχίσει η σύντηξη !]]

Επίλογος: Θα διερωτάστε σίγουρα «Γιατί;» Η απάντηση δεν υπάρχει ούτε σε καμιά μυθολογία ούτε εθνολογική μελέτη, έστω και εάν έχετε διαβάσει τον James Frazer και το βιβλίο του ευαγγέλιο, The Golden Bough !

Βρίσκεται στους Επικυρίαρχους, που αν και μακρινά ξαδέλφια των γνήσιων του Ωρίωνα, αναπολούν τον κόσμο πατρίδα με τους ΔΥΟ ΗΛΙΟΥΣ ! Κάτι βαθύτερο για όσους γνωρίζουν. Ο βαθύτερος λόγος είναι ότι οι πυρηνικές βόμβες είναι ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. Σκάνε μόνο σε συγκεκριμένες συντεταγμένες, συγκεκριμένη ώρα και μέρα του χρόνου κάθε πλανήτη, και με ορισμένη θέση του Ηλίου. (δες το άρθρο μου, Οι μεγάλες συμπτώσεις του Κόσμου )

Απαιτούνται, «άλλα μαθηματικά» για να το μελετήσετε, τι θα λέγατε για «τις αρμονικές»; Άλλο σύστημα μετρήσεως, μια παραλλαγή του Αγγλικού, και γνώση της ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ! Γεωμετρικές συσκευές διερωτάστε; (χα τρις!). Πρέπει να ξέρετε ποιούς θεωρούν Υπέρτατους θεούς, πέρα από τους δικούς τους. Ναι τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ! Διαβάστε Χ. Φ. Λαβκραφτ. Έτσι ανοίγουν τρυπάρες στο Χωροχρονικό συνεχές μας για να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ! οι Μεγάλοι Θεοί τους. Δες κι εδώ NASA SOHO, Suncruiser, Stargates, WAR

Τρελό; Σκεφθήκατε μήπως ότι η «Πίστη- Ύπνωση» σε κόμματα, θρησκείες και σε κάθε είδους –ισμους, ομάδες, μικρόκοσμους, είναι η απόλυτη παγίδα-παράνοια; … και αφού το σκεφτείτε, τι κάνετε;

ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ:

1. http://www.jpl.nasa.gov/multimedia/cassini-essay/html/6.html

2. http://www.monarchnote.com/basementpapers/papers/stack14_10.html

3. Merriam-Webster's Collegiate Dictionary – Tenth Edition

4. http://saturn.jpl.nasa.gov/spacecraft/index.cfm

5. http://www.space.com/scienceastronomy/jupiter_dark_spot_031023.html

6. http://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/factsheet/saturnfact.html

7. http://www.yowusa.com/Archive/Sep2003/Jupiter_attack/jupiter_attack.htm

8. Compton's Interactive Encyclopedia, 1999

9. http://www.metaresearch.org/solar%20system/eph/eph2000.asp

10. http://www.ccnr.org/plute_bomb.html

11. http://www.nci.org/../pr/pr9199.htm

12. http://ourworld.compuserve.com/homepages/dlv/pu238.htm

13. http://www.enterprisemission.com/NukingJupiter.html

14. "Behold A Pale Horse" pg. 72, William Cooper 1991

15. http://saturn.jpl.nasa.gov/operations/saturn-tour.cfm

16. http://spacelink.nasa.gov/NASA.Projects/Human.Exploration.and.Development.of.Space/Human.Space.Flight/Shuttle/Shuttle.Missions/Flight.031.STS-34/Galileos.Power.Supply/RTG.Fact.Sheet

17. http://www.cnn.com/2005/TECH/space/01/14/huygens.titan/

18. http://sci.esa.int/science-e/www/object/index.cfm?fobjectid=35129

19. http://www.answerbag.com/c_view.php/1911#q_8728

20. http://www.lds-mormon.com/lucifer.shtml

21. http://noctuliusworks.satanicwebsites.com/custom3.html

22. "Ancient Operative Masonry and the Mysteries of Antiquity" pg. 25, S.R. Parchment

23. "2010" movie and novel p.299, Stanley Kubrick and A.C. Clarke 1982

24. http://www.new-physics.narod.ru/pagesEng/70e.htm

25. http://www.cyberspaceorbit.com/JUPFULLx.htm

26. http://www.esa.int/SPECIALS/Cassini-Huygens/SEMHB881Y3E_0.html

27. http://www.fas.org/rlg/980826-pu.htm NOTE:JASON Group contributer

28. http://www.fas.org/rlg

© άρθρο που δημοσιεύτηκε στο strange 140

ΠΗΓΗ

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment